Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

Artiklar

Man över 40 och mer träning som nyårslöfte?

"Att träna skall vara hållbart och kul"

Läs mer

Den optimala mannen

"För att uppnå en hälsosam livsstil är det viktigt att hitta en balans mellan fysisk aktivitet och vila"

Läs mer

Tecken på att du lider av låg testosteronnivå

Redan i trettioårsåldern börjar testosteronnivån sjunka hos män. Om du är överviktig kan processen starta ännu tidigare. Det här är de vanligaste tecknen:

Läs mer

9 AV 10 REKOMMENDERAR MAXULIN

Inte alla vet om att testosteronnivån sjunker naturligt med åldern – hos alla män. Det kan resultera i att man känner sig slapp, trött och får sämre träningseffekt och därmed lägger på sig några kilon. Dessutom kan muskelstyrkan påverkas och man kan uppleva minskad virilitet. Detta kan vara ett tabu för män att prata om.

Läs mer

Man mitt i livet = kris?

Vi känner alla till klichén om medelålderskrisen: en man i 50-års åldern som plötsligt har ändrat livsstil, börjat träna och köpt sig en sportbil eller motorcykel. Men är denna livskris reell?

Läs mer

Detta kosttillskottet bör din man ta!

Vart tog den energirika mannen vägen? som du en gång förälskade dig i. Kommer du ihåg han som aldrig fick nog av dig, som gav dig uppmärksamhet, som var spontan och som gjorde saker med dig som du rodnar av idag – han som tog dig med storm?

Läs mer

Historiskt låga testosteronnivåer bland män!

En studie publicerad av New England Research Institute visar att dagens män har en historiskt låg testosteronnivå. Nivån har minskat med ungefär 1% per år under perioden 1987-2002. Det vill säga att en genomsnittlig person som var 65 år gammal år 2002 hade en 15% lägre testosteronnivå än en 65-åring år 1987.

Läs mer

Känner du dig lika manlig som förr?

Det finns en hel del fördelar som kommer med åldern – men också påföljder man gärna skulle slippa. Här är det enkla knepet för att minimera de negativa effekterna.

Läs mer

Behöver din man en energikick?

Ingenting kan förändra det faktum att vi blir äldre, men fler upptäcker att det finns mycket man kan göra själv för att förhindra att man förfaller mer än man måste.

Läs mer

Vad gör en man attraktiv?

De flesta av oss tillbringar tid framför spegeln och vill se bra ut. Undersökningar visar dock att utseende hamnar långt ned på listan över huruvida män uppfattas om attraktiva.

Läs mer

MAXULIN FIRAR 10 ÅR

Läs mer