Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX - 1140x700 -Man doing push-ups outside.jpg

Detta kosttillskottet bör din man ta!

Vart tog den energirika mannen vägen? som du en gång förälskade dig i. Kommer du ihåg han som aldrig fick nog av dig, som gav dig uppmärksamhet, som var spontan och som gjorde saker med dig som du rodnar av idag – han som tog dig med storm?

Testosteronnivån sjunker från 30-årsåldern

Mannen du en gång förälskade dig i har blivit en annan. Borta är den starka, maskulina mannen med bra självförtroende, och istället står där en sliten man med kulmage som helt enkelt inte känner sig lika bra längre. Många män kan uppleva relativt stora förändringar både fysiskt och mentalt när testosteronnivån sjunker. De flesta skyller på ålder när de upplever att de tappat energi och lust, och det kan vara riktigt. Faktum är att testosteronnivån sjunker med en procent om året redan i 30-årsåldern och det betyder att man kan ha tappat så mycket som 20% av ursprungsnivån när man fyller 50.

 

Kan du få tillbaka din gamla man

Norvital har lanserat ett specialanpassat kosttillskott för män, som skall reducera de negativa konsekvenserna som följer av en lägre testosteronnivå. Responsen har varit stor!

–Vi ser att män också vill känna sig bättre, berättar Tomas Larsson, Commercial Manager for Maxulin. Maxulin innehåller ingredienser som bland annat vitamin B6 och örten fenugreek, som kan ge mer energi.

Kanske din man borde testa?

– Det är alltid roligt att får tillbaka respons från användare som upplever att samlivet fått ett ordentligt «uppsving» efter att ha infört Maxulin® i sin dagliga rutin.

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män. Starta nya året på bästa sätt med Maxulin®. Du får 52% rabatt på första leveransen. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning