Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

Om Edge Of Arctic

Vår vision är att göra vardagen enklare med relevanta produkter som är lätta att använda. Produkter som är designade för att ge maximal effekt av det du behöver för att du skall känna dig bra - varje dag. Edge of Arctics produkter är utvecklade för att öka energinivån, uthålligheten och den fysiska och mentala prestationen. Känn dig bra - känn dig utvilad - känn dig skarp!

Maxulin distribueras av Edge of Arctic, en del av NutraQ, ett internationellt företag inom hälsa och skönhet som ägs av Orkla. Vi utvecklar, producerar och distrubuerar ett brett utbud av produkter av hög kvalité direkt till förbrukarna genom en digital och abonnemangsbaserad affärsmodel. 

Vår egna tekniska avdelning kvalitétssäkrar ingredienserna i våra kosttillskott. Som en av de största aktörerna på marknaden ställer vi höga krav på våra leverantörer för att vara säkra på att våra kunder kan vara trygga med att de produkter de får håller högsta kvalitét.

Kundservice

Vi har ett dedikerat kundservice-team som jobbar med att se till att alla våra kunder får den bästa upplevelsen när de handlar från oss. Kundservice är tillgängligt för att svara på frågor och hjälpa dig oavsett vilka frågor du har.

Du kav vara helt trygg med att vi alltid jobbar för att du som kund skall få den bästa köpupplevelsen.

Våra värderingar är din trygghet!

Vi garanterar dig:

  • Betalning via faktura
  • Ingen bindningstid
  • 14 dagars ångerrätt
  • Leverans inom 10 dagar

Har du frågor så ta kontakt med vår Kundservice.