Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

Kundhistorier

Peter (59) "jag har mer ork och energi"

"Mitt tips är att ändra sin vardag och lyssna på kroppen. Träning behöver inte vara långa pass på gymmet, utan all träning över 15 minuter är bra."

Läs mer

Robert (45): Det har gett mig den extra kick som behövs

Robert Kronberg är Sveriges genom tiderna bästa häcklöpare på distansen 110 meter. Friidrottskarriären tog slut för flera år sedan men 45-åringen har fortsatt att träna hårt. För att orka äter han Maxulin.

Läs mer

Peter (58): Nu har jag kickat igång livet igen

När Peter Mattsson fyllde 55 år kände han hur kroppen förändrades och han började känna sig sliten och uppgiven. Han bestämde sig för att testa Maxulin och efter tre veckor märkte han en markant skillnad. – Nu har jag kickat igång livet igen, säger 57-åringen.

Läs mer

Sigbjørn (48): Jag har fått mer energi och livslust

Som singel, småbarnsfar och med ett krävande jobb, är vardagen hektisk för Sigbjørn Eliassen (48). Efter en lång period med låg energinivå och lite träning, gjordes ett val – ett val som gett honom humöret, energin och livslusten tillbaka.

Läs mer

Bjørn (58): Jag märker stor skillnad och det gör folk runt mig också!

Bjørn Gravdahl är 58 år och har ett jobb som innehåller mycket fart och snabba bilar. Han jobbar som biljournalist och driver också bilkanalen Auto Motor och Sport TV i Norge. Det är inget kontorsjobb, utan ett jobb som innehåller mycket resor och fysisk aktivitet. Maxulin® har gett honom energi till att hålla tempot uppe.

Läs mer

Jari (50): Denna produkten gav mig kraften tillbaka!

Det sker något med män när de blir äldre och inte alla vet att anledningen kan vara en sjunkande testosteronnivå. –I 40-årsåldern märkte jag gradvis att jag orkade mindre och blev tröttare, både i kropp och huvud. Jag spenderade mer och mer tid i soffan och det gillade jag inte.

Läs mer

Kai Roger (52): Maxulin ger mig extra energi!

-För att hålla tempot uppe använder jag Maxulin. Eftersom jag börjar bli lite till åren känner jag att kroppen kan behöva en extra boost. Det är fysiskt krävande att köra lopp. I 250km i timmen måste man ha en stark kropp och fullt fokus!

Läs mer

Tor (70): Så håller jag min kropp stark

Tor Christiansen är 70 men ser inte sig själv som så gammal. Han äger och driver en eventbyrå, och jobbar i en bransch där man måste ha mycket energi. Det är därför viktigt för honom att hålla sig i form, både i kroppen och i huvudet. För att bevara en stark kropp och reducera åldersrelaterade problem tar Christiansen kosttillskottet Maxulin®.

Läs mer

Peter, 58, har märkt stor skillnad med Maxulin: ”Det är jag mest lycklig över”

Det har snart gått två år sedan Peter Mattsson, 57, började med Maxulin. I sitt jobb som lastbilschaufför nattetid har han stor nytta av att nu känna sig piggare. – Det är det som räddar mig på nätterna, säger han.

Läs mer

Robert (45): Jag har fått den extra kicken

När man blir äldre kan det kan vara svårt att hitta energi till allt som hör livet till. Förre friidrottsstjärnan Robert Kronberg testade kosttillskottet Maxulin och märkte skillnad. – Nu har jag kraft att både träna hårt och ta hand om företag och familj, säger han.

Läs mer

Peter (58): Maxulin satte fart på mig

Två långa år störda av pandemi har tagit energi hos många. Peter Mattsson, 58, undvek gymmet på grund av smittorisken och tog också ett uppehåll med Maxulin. Men sedan ett par veckor är kosttillskottet återigen en del av hans rutin. – Redan efter en kort tid kände jag skillnad, säger han.

Läs mer

Thomas (53): Min familj såg effekten före mig

Vuxna män över 40 år har utmaningar när det gäller att upprätthålla energinivån, muskelstyrkan och vitaliteten. Thomas Leikvoll, en välkänd norsk komiker med egen podcast och tidigare programledare delar sina personliga erfarenheter av vilken skillnad Maxulin® har gjort i hans liv.

Läs mer