Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX - article 1140x700 - bjorn changing tires.jpg

Bjørn (58): Jag märker stor skillnad och det gör folk runt mig också!

Bjørn Gravdahl är 58 år och har ett jobb som innehåller mycket fart och snabba bilar. Han jobbar som biljournalist och driver också bilkanalen Auto Motor och Sport TV i Norge. Det är inget kontorsjobb, utan ett jobb som innehåller mycket resor och fysisk aktivitet. Maxulin® har gett honom energi till att hålla tempot uppe.

Mer sliten, tröttare och mindre energi med åldern 

Många män upplever att de blir tröttare med åldern. Kroppen är inte längre som den brukade vara och energinivån sjunker snabbt. Soffan blir för många den bästa vännen. Det samma hände Bjørn. Han kände sig sliten, tröttare och hade mindre energi.

-Uppgifterna blev tyngre och jag hade mindre krafter. Allt blev helt enkelt mer slitsamt. Jag vet att testosteronnivån sjunker naturligt med åldern, men testosterontillskott var inget alternativ för mig, säger 58-åringen.

Fick energin och glädjen tillbaka med Maxulin®

Bjørn sökte på nätet efter naturliga lösningar och kosttillskott. Valet blev Maxulin® eftersom det hade flera studier och kundhistorier att hänvisa till. Han märkte skillnad efter bara några veckor och har aldrig ångrat det valet. Han har fått energin och livsglädjen tillbaka, något som verkligen behövs som småbarnsfar med en hektisk vardag.

-Jeg märker stor skillnad och det gör de runt mig också. Efter att jag började med Maxulin® känner jag mig starkare och har fått mer energi, förklarar Bjørn.

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män. Testa Maxulin® för Jubileumspris. Endast 39 SEK för första leveransen (fri frakt). Använd rabattkoden "JUBILEUM". Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning