Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX - article 1140x700 - jari shopping wood.jpg

Jari (50): Denna produkten gav mig kraften tillbaka!

Det sker något med män när de blir äldre och inte alla vet att anledningen kan vara en sjunkande testosteronnivå. –I 40-årsåldern märkte jag gradvis att jag orkade mindre och blev tröttare, både i kropp och huvud. Jag spenderade mer och mer tid i soffan och det gillade jag inte.

Jari Karjalainen (50) är artist och medieproducent och lever ett hektiskt liv både på jobb och privat. Han är i behov av att ha energi för att kunna prestera maximalt.

Inte alla vet att mäns testosteronnivå börjar att sjunka från 35-årsåldern, och att detta kan leda till en reducerad energinivå, minskad muskelmassa och sämre träningseffekt. Det är därför viktigt att fortsätta vara aktiv, träna styrka och äta sunt. Det är lättare sagt än gjort när man har en hektisk vardag.

Jag gillar fart och spänning och det är viktigt för mig att vara aktiv och hålla mig i form, även efter att jag fyllt 60. Efter att jag började med Maxulin har jag fått kraften tillbaka! Nu har jag energi till att hålla på med mina hobbies – tillbringa tid i sommarstugan, hoppa fallskärm och jag har till och med fått fart på min träning. Jag känner mig helt enkelt mycket piggare.

En sjunkande testosteronnivå kan ge en del besvär. Ingredienserna i Maxulin® kan bidra till att reducera de negativa konsekvenserna av en sjunkande testosteronnivå.

Testofen® kan öka andelen fritt testosteron

2016 utfördes en dubbelblind, randomiserad och placebokontrollerad studie på 120 män för att undersöka effekten av Testofen® (ett fenugreek extrakt). Deltagarna fick antingen 600 mg Testofen® varje dag i 12 veckor eller placebo. Gruppen som fick Testofen® upplevde en positiv effekt på åldersrelaterade besvär och upplevde bland annat ökade energinivåer och mer lust. Både totalt testosteron och fritt testosteron blev mätt till att vara innanför normalområdet efter 12 veckor, en möjlig förklaring är att mer testosteron var tillgänglig i form av fritt testosteron. Kosttillskottet Maxulin® är specialutvecklat för män och innehåller lika stor dos Testofen® som i studierna, dessutom innehåller produkten Zink, B6 och Magnesium.

Testa till halva priset. Beställ här!

Studie visade ökad energi, muskelstyrka och prestation

Vid regelbundet intag av Maxulin®, kan man uppleva mer energi, berättar Tomas Larsson, marknadsansvarig för Maxulin®. –Ingredienserna i kosttillskottet har solida studier bakom sig. Alla studierna är publicerade i erkända medicinska tidsskrifter. Läs mer om studierna här.

En sjunkande testosteronnivå kan ge en del besvär. Kosttillskottet Maxulin® är utvecklat för att män skall kunna känna sig starka och maskulina genom hela livet. Ingredienserna i Maxulin® kan bidra till ny kraft och energi, förbättrad muskelmassa och mer lust.

 

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män. Testa Maxulin® för Jubileumspris. Endast 39 SEK för första leveransen (fri frakt). Använd rabattkoden "JUBILEUM". Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning