Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX - article 1140x700 - robert in gym.jpg

Robert (47): Det har gett mig den extra kick som behövs

Robert Kronberg är Sveriges genom tiderna bästa häcklöpare på distansen 110 meter. Friidrottskarriären tog slut för flera år sedan men 47-åringen har fortsatt att träna hårt. För att orka äter han Maxulin.

– Det har gett mig den extra kick som behövs, säger han.

Som före detta elitidrottare är träning en mycket viktig del av Robert Kronbergs liv. Totalt har den tidigare häcklöparen blivit svensk mästare 24 gånger och är dessutom svensk rekordhållare på både 110 meter och 60 meter häck. Höjdpunkter i karriären är bland annat en OS-final i Sydney år 2000 och ett EM-brons i Madrid 2005.

Få ut mer av din träning med Maxulin!

Beställ nu och få det första paketet för under halva priset! 


Det senaste friidrottsguldet kom för åtta år sedan men 47-åringen har inte legat på latsidan sedan dess. Efter löparkarriären har Robert Kronberg tävlat i sporter som bob och tyngdlyftning och han arbetar med träning, hälsa och friskvård i det egna företaget kronBee.

Som friskvårdskonsult och personlig tränare har Robert även en vana att träna personer som inte har en elitkarriär bakom sig.

– När man blir äldre kan det vara lite jobbigare att få energi till träning. Framförallt om man har både ett krävande jobb och ett familjeliv, säger han.

I 30-årsåldern börjar testosteronnivån i kroppen att sjunka och en naturlig följd är att man känner sig tröttare, träningseffekten minskar och muskelmassan blir mindre. Maxulin är ett kosttillskott som innehåller ingredienser som kan reducera de negativa konsekvenserna av en lägre testosteronnivå.

–  Nu när jag är lite äldre och fortfarande tränar samt tävlar på ganska hög nivå så känner jag att Maxulin har gett mig den extra kick jag behöver för att kunna hålla energinivå och fokus på topp under mina tunga lyftpass, säger han.

Robert tog hem EM guldet i sin åldersklass för två år sen på Veteran EM i tyngdlyftning. I mitten av juni skall han försöka ta ett nytt guld när EM avgörs i Rovaniemi, Finland och vi önskar honom lycka till där.

Tomas Larsson hos Maxulin är glad över att Robert Kronberg valt att bli ambassadör för Maxulin.

– Robert visar verkligen att det går att hålla sig i god form även när man passerat 40, säger han.

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män; magnesium, zink, vitamin B6 och fenugreek. Testa nu till sommarpriset och betala endast 99kr för din första leverans. Du får rabatt på första leveransen. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning