MX - 1140x700 -Man with hat outside.jpg

Vad gör en man attraktiv?

De flesta av oss tillbringar tid framför spegeln och vill se bra ut. Undersökningar visar dock att utseende hamnar långt ned på listan över huruvida män uppfattas om attraktiva.

Det som däremot är viktigt är att må bra – och då kan det naturligtvis innebära att man är nöjd med det man ser i spegeln.

Kvinnor dras mest till män som framstår som positiva, sociala, engagerade och med förmåga att le – mycket! Högst upp på listan över vad som gör män attraktiva är dock hur trygga och självsäkra de framstår, utan att vara arroganta. För övrigt är detta egenskaper som lockar fler än amorösa damer. Män som har dessa egenskaper har lättare för att skapa goda relationer både privat och i arbetslivet.

När män blir äldre sjunker deras testosteronnivå och det kan ofta påverka negativt, både fysiskt och psykiskt. Den allmänna känslan av att må bra, blir ofta dramatiskt förändrat hos många. Dessutom har testosteronnivån en tydlig påverkan på muskelmassa, energinivå och sexlust – bland annat. Om man drabbas av något av detta är det inte alltid lätt att fortsätta framstå som trygg och självsäker tillsammans med andra.

Måste man acceptera förfallet som kommer med åldern? Inte nödvändigtvis. Mäns övergångsålder har fått ny uppmärksamhet och man forskar mycket på vad som kan bidra till att minimera de negativa effekterna. Man har bland annat funnit att det finns mycket fritt testosteron i kroppen som inte utnyttjas fullt ut – även hos de som lider av testosteronbrist. Genom att aktivera detta kan man uppleva att kraft och energi som man hade som yngre kommer tillbaka.

Studier visar positiva effekter på det fria testosteronet

Maxulin® innehåller Testofen® (ett fenugreek extrakt) som har visat sig kunna reducera de negativa konsekvenserna av en lägre testosteronnivå. 110 män deltog i en randomiserad, dubbelblind, placebokontrollerad studie där gruppen som fick Testofen® kunder rapportera om bland annat ökad energinivå, mer sexlust, samt glädje av sex, ökad muskelmassa och ökat välmående. Männen kände sig helt enkelt mycket bättre efter 8 veckors användning av Testofen®. M

Studien har publicerats i en erkänd medicinsk tidskrift och du kan läsa mer om den här

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män. Testa Maxulin® för halva priset. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Förbättrar utvecklingen av muskelmassa, upprätthåller förbränningen
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning