Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX_10tips_1140x700_0423_SE.jpg

Man över 40 och mer träning som nyårslöfte?

"Att träna skall vara hållbart och kul"

Nyårslöften kan vara lätta att skapa, men svåra att hålla. Maxulin kan hjälpa dig att klara av att nå ditt mål med träningen.

Träning är en viktig del av en hälsosam livsstil, men att komma i gång och upprätthålla en regelbunden träningsrutin kan vara utmanande. Speciellt när man är över 45 år och kroppen inte är lika smidig som förr. Här är tio tips som kan hjälpa dig att lyckas med din träning och uppnå dina fitnessmål.

Sätt realistiska mål

Att ha realistiska mål är en viktig del av att lyckas med din träning. Var specifik om vad du vill uppnå och sätt upp mål som du faktiskt kan nå. Att ha för höga eller orimliga mål kan göra att du tappar motivationen och ger upp. 

Skapa en rutin

En viktig del av att upprätthålla en regelbunden träningsrutin är att skapa en rutin. Bestäm en tid på dagen som fungerar för dig och gör träningen till en del av din dagliga rutin. Det kan vara svårt i början men efter ett tag blir det en naturlig del av din dag.

Få ut mer av din träning med Maxulin!

Beställ nu och få det första paketet för under halva priset! 

Variera din träning

Att variera din träning kan hjälpa dig att undvika träningsuttråkning och förhindra att kroppen vänjer sig vid samma rutin. Testa olika typer av träning såsom styrketräning, konditionsträning och stretching.

Använd rätt utrustning

Att använda rätt utrustning är viktigt för att undvika skador och optimera träningen. Investera i bekväma träningskläder och bra skor för att undvika skavsår och andra skador.

Fokusera på helheten

Att träna handlar inte bara om att gå till gymmet eller att springa en runda, det handlar om att ta hand om din hälsa och ditt välbefinnande som en helhet. Det inkluderar att ha en hälsosam kost, få tillräckligt med sömn och att hantera stress.

Hitta en träningspartner

Att ha en träningspartner kan göra träningen roligare och mer motiverande. Det kan också hjälpa dig att hålla dig ansvarig och uppmuntra dig att fortsätta träna även när du känner dig trött eller omotiverad.

Träna rätt

Att träna rätt är viktigt för att undvika skador och optimera träningen. Ta hjälp av en tränare eller en instruktör för att säkerställa att du utför övningarna på rätt sätt och för att undvika skador.

Lyssna på din kropp

Att lyssna på din kropp är viktigt för att undvika överansträngning och skador. Ta det lugnt om du känner dig trött eller om du upplever smärta och se till att ge kroppen tillräckligt med tid att återhämta sig mellan träningspassen.

Belöna dig själv

Att belöna dig själv för att ha uppnått dina träningsmål kan hjälpa dig att hålla motivation


Maxulin är ett kosttillskott som är utformat för att hjälpa män över 35 år att bibehålla en stark och maskulin känsla genom hela livet. Maxulin innehåller en kombination av zink, magnesium, vitamin b6 och fenugreek som kan hjälpa till att bibehålla energinivån och främja en hälsosam kropp. Genom att använda Maxulin i kombination med en aktiv livsstil och en varierad kost kan du uppnå bästa möjliga resultat för din hälsa och välbefinnande, precis som Peter.

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män; magnesium, zink, vitamin B6 och fenugreek. Testa nu till sommarpriset och betala endast 99kr för din första leverans. Du får rabatt på första leveransen. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Kunder om Maxulin

Se fler kundhistorier

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning