Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX - 1140x700 -Man with post-its eyes.jpg

Man mitt i livet = kris?

Vi känner alla till klichén om medelålderskrisen: en man i 50-års åldern som plötsligt har ändrat livsstil, börjat träna och köpt sig en sportbil eller motorcykel. Men är denna livskris reell?

Begreppet medelålderskris blev introducerat av den kanadensiske psykoanalytikern Elliot Jacques i 1965 och kopplade gärna upplevda problem i förbindelse med övergången till sista halva delen av livet. Det är inte en vetenskaplig enighet om vad en medelålderskris innebär, och huruvida existentiella kriser är mer utbredda i mitten av livet än annars. Det finns heller ingen klar definition på vad en medelålderskris är, enligt psykolog Jan-Ole Hesselberg (ref: https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/2014/03/23/196027/det-er-mye-glede-seg-over-midt-i-livet).

Mindre fysisk attraktiv

Medelålderskrisen är emellertid reell nog för de som upplever den. för någon kan det vara svårt att försona sig med tanken att livet har passerat halvvägs, för andra kan kroppsliga förändringar vara mer utmanande. Man är inte längre i bra fysisk form och känner sig inte lika attraktiv som förr. En del upplever att de blir slappa och slitna, mindre energi till träning och aktiviteter kan leda till att man kommer in i en ond cirkel som igen gör att man lägger på sig. Partnern kan uppleva att man helt enkelt blir en apatisk soffpotatis.

Mer kraft och energi med Maxulin®!

Kampanjerbjudande! Beställ Maxulin® och få första paketet billigare än halva priset.


Är manlig övergångsålder ett tabu?

Många män tycker det svårt att prata om förändringarna som inträffar i övergångsåldern. De känner att det går ut över den maskulina integriteten. Mäns övergångsålder (male andropause) är definitivt underkommunicerad i jämförelse med kvinnans, och inte alla vet att det har ett samband med sjunkande testosteronnivåer. redan från 35-års åldern, börjar testosteronnivåerna gradvis att sjunka hos alla män. Det är då man kan märka de typiska tecken på övergångsålder, man känner sig mindre manlig och viril. Testa dig själv -är du i den manliga övergångsåldern?

Krafttillskott för män 40+

Så vad kan du själva göra för att komma igenom övergångsålder på bästa möjliga sätt? Du kan komma långt med en sund livsstil och träning. Behöver du lite extra hjälp kan kosttillskott vara en bra lösning för att bevara sin maskulinitet. Kosttillskottet Maxulin är specialutvecklat för Män och innehåller flera ingredienser som är bra för mäns hälsa: fenugreek, Magnesium, Zink och Vitamin B6. Regelbundet intag av dessa är en investering i hälsan och kan ge:

• Ny energi
• normala testosteronnivåer
• Normal muskelfunktion

Maxulin® har vart på marknaden sedan 2013 och har många nöjda kunder i Norden. I en kundundersökning utfört av Norvital 2018, svarade 9 av 10 att de rekommenderar kosttillskottet till andra män. Läs mer om Sigbjörns (48) erfarenheter: ”jag har fått mer energi och livslust”

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män. Starta nya året på bästa sätt med Maxulin®. Du får rabatt på första leveransen. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning