Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX - 1140x700 -Man tires next to wight.jpg

Historiskt låga testosteronnivåer bland män!

En studie publicerad av New England Research Institute visar att dagens män har en historiskt låg testosteronnivå. Nivån har minskat med ungefär 1% per år under perioden 1987-2002. Det vill säga att en genomsnittlig person som var 65 år gammal år 2002 hade en 15% lägre testosteronnivå än en 65-åring år 1987.

Testosteronnivåerna minskar från 35 års ålder – hos alla män.

Testosteronet är det viktigaste könshormonet hos män och det ansvarar för typiska manliga egenskaper som längd och tillväxt, röstdjup, hårväxt, styrka samt muskelmassa. Alla är inte medvetna om att testosteronnivån faller naturligt bland män från 35 års ålder. En mans testosteronnivåer har sin topp runt 20 års åldern, sedan sjunker nivåerna från att man passerar 30.

Testosteronnivån i kroppen påverkar bland annat energinivåer, förbränning, muskelmassa och många beskriver det som att den faktiska ”manligheten” gradvis försvagas. Du får mindre lust, blir äldre, mindre attraktiv och orkeslös.

Minska de negativa konsekvenserna av en minskande testosteronnivå

Många behöver inte tillförsel av ytterligare testosteron, utan snarare hjälp med några av de förändringar du upplever när testosteronnivån sjunker. Det finns preparat som är speciellt framtagna för män som kan minska dessa hormonella förändingar och som kan hjälpa till att få fram det bästa hos män.

Få manligheten tillbaka

För vissa kan kosttillskott vara en bra lösning. Kosttillskottet Maxulin innehåller ingredienser som visat sig kunna reducera de negativa effekterna av en lägre testosteronnivå. Läs mer om dokumentationen här.

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män. Starta nya året på bästa sätt med Maxulin®. Du får 52% rabatt på första leveransen. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning