MX - 1140x700 -Man tired after training.jpg

Känner du dig lika manlig som förr?

Det finns en hel del fördelar som kommer med åldern – men också påföljder man gärna skulle slippa. Här är det enkla knepet för att minimera de negativa effekterna.

Många tycker att det finns mycket som är positivt med att bli äldre. Vi är tryggare, klokare, har det bättre ekonomiskt och är mer erfarna. Smolken i bägaren är att vi ofta orkar mindre, har mindre lust och att fysiken förfaller. Vi sover också sämre på nätterna, vilket gör att vi blir irriterade och mister något av koncentrationen på dagtid. Ett resultat av allt det här är att självbilden sjunker och motivationen likaså. Känner du igen dig på någon av de här punkterna?

Manlig övergångsålder

Vi har länge vetat att kvinnor gradvis rör sig mot en övergångsålder efter att ha avklarat trettioårsåldern. Man kan beskylla östrogennivån för en lägre fettförbränning, värmevallningar, avsaknad av sexlust och humörsvängningar. Män har däremot aldrig fått en ”etikett” på sina åldersförändringar – fram tills nyligen. Nu är AMS, eller Aging Male Symptoms, i allra högsta grad på tapeten. Följderna av en sjunkande testosteronnivå är uppenbara. Frågan är bara: Vad gör vi åt det?

Ökar andelen fritt aktivt testosteron i kroppen

– I kroppen finns faktiskt mängder av könshormon i blodet som kroppen inte kan utnyttja eftersom det är bundet till proteiner. Det är det fria som är aktivt och bidrar till att ge män kraft och styrka inom de flesta områdena. Genom att frigöra mer av könshormonet som inte är ”i användning” kan man uppleva att man får en ny vår, säger Tomas Larsson, Commercial Manager för Maxulin®, och fortsätter: – Ingrediensen Testofen® i det här kosttillskottet har genom solida studier dokumenterat att ett regelbundet intag ökar andelen fritt manligt könshormon i kroppen.

Visad effekt på styrka, energi och välmående

En av de dubbelblinda placebokontrollerade studierna pågick i över sex veckor. 60 deltagare i ålder 25-52 år deltog. Männen som fick ämnena rapporterade om betydlig effekt på styrka, energi och välmående. Andra studier har påvisat markant högre sexlust och även ökad muskelmassa. Alla studierna har publicerats i erkända medicinska tidskrifter.

– Det råder inget tvivel om att de som mår bra också upplevs som mer attraktiva av sin omgivning. Det råder väl inget tvivel om att en god självkänsla är starkt knuten till både fysiska och psykiska prestationer. Maxulin® har många dokumenterade fördelar som är knutna till användning, men det har inga registrerade biverkningar. Därmed kan detta vara en enkel och ofarlig väg tillbaka till ”ungdomskänslan” för många, avslutar Tomas.

 

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män. Testa Maxulin® för halva priset. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!