Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX - 1140x700 -Man tired after training.jpg

Känner du dig lika manlig som förr?

Det finns en hel del fördelar som kommer med åldern – men också påföljder man gärna skulle slippa. Här är det enkla knepet för att minimera de negativa effekterna.

Många tycker att det finns mycket som är positivt med att bli äldre. Vi är tryggare, klokare, har det bättre ekonomiskt och är mer erfarna. Smolken i bägaren är att vi ofta orkar mindre, har mindre lust och att fysiken förfaller. Vi sover också sämre på nätterna, vilket gör att vi blir irriterade och mister något av koncentrationen på dagtid. Ett resultat av allt det här är att självbilden sjunker och motivationen likaså. Känner du igen dig på någon av de här punkterna?

Manlig övergångsålder

Vi har länge vetat att kvinnor gradvis rör sig mot en övergångsålder efter att ha avklarat trettioårsåldern. Man kan beskylla östrogennivån för en lägre fettförbränning, värmevallningar, avsaknad av sexlust och humörsvängningar. Män har däremot aldrig fått en ”etikett” på sina åldersförändringar – fram tills nyligen. Nu är AMS, eller Aging Male Symptoms, i allra högsta grad på tapeten. Följderna av en sjunkande testosteronnivå är uppenbara. Frågan är bara: Vad gör vi åt det?

– Det råder inget tvivel om att de som mår bra också upplevs som mer attraktiva av sin omgivning. Det råder väl inget tvivel om att en god självkänsla är starkt knuten till både fysiska och psykiska prestationer. Maxulin® har många dokumenterade fördelar som är knutna till användning, men det har inga registrerade biverkningar. Därmed kan detta vara en enkel och ofarlig väg tillbaka till ”ungdomskänslan” för många, menar Tomas Larsson Commercial Manager för Maxulin.

 

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män. Starta nya året på bästa sätt med Maxulin®. Du får 52% rabatt på första leveransen. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!