Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX - hero 1920x960 - man black background.jpg

9 AV 10 REKOMMENDERAR MAXULIN

Inte alla vet om att testosteronnivån sjunker naturligt med åldern – hos alla män. Det kan resultera i att man känner sig slapp, trött och får sämre träningseffekt och därmed lägger på sig några kilon. Dessutom kan muskelstyrkan påverkas och man kan uppleva minskad virilitet. Detta kan vara ett tabu för män att prata om.

Man behöver inte gå så långt att man funderar på testosterontillskott. Man bör träna och tänka på att äta bra mat. Som tillägg kan kosttillskott hjälpa mot en del av de besvär som kommer med åren. Kosttillskott är ingen mirakelkur, men kan vara ett bra supplement till bra kost och träning.

Maxulin® har varit på marknaden sedan 2013 och har många nöjda kunder i hela norden. En av dem är Sigbjörn (48):

– Detta är det första kosttillskott som jag har tagit som jag med säkerhet kommer att fortsätta med. Det känns sunt, kroppen fungerar bra och jag mår bra med mig själv. Energin jag har fått har också gjort att jag börjat träna igen.

9 av 10 rekommenderar Maxulin

Sigbjörn är inte ensam om att vara nöjd med produkten. I en kundundersökning utförd i mars frågade vi våra kunder om de kunde rekommendera produkten till andra män.

88% svarade att de skulle rekommendera produkten. Majoriteten av kunderna i undersökningen kände att de fått mer energi. Andra effekter som kunderna kände var bättre träningseffekt och ökad lust.

3 anledningar

till att ta Maxulin®

  • Upprätthålla normala testosteronnivåer
  • Upprätthålla energi
  • Upprätthålla lust

Det känns sunt, kroppen fungerar bra och jag trivs med mig själv

Sigbjørn

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män; magnesium, zink, vitamin B6 och fenugreek. Testa nu till sommarpriset och betala endast 99kr för din första leverans. Du får rabatt på första leveransen. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning