Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX - 1140x700 -Man tired jogging.jpg

Behöver din man en energikick?

Ingenting kan förändra det faktum att vi blir äldre, men fler upptäcker att det finns mycket man kan göra själv för att förhindra att man förfaller mer än man måste.

Hormonförändringar som både kvinnor och män genomgår när vi befinner oss ungefär mitt i livet spelar en stor roll för hur man påverkas av att åren går. Kvinnor är ofta förberedda på sin övergångsålder samtidigt som män nog inte är lika klara över hur deras sjunkande testosteronnivå kan leda till att allt från muskelstyrka, humör och självkänsla sjunker i samma tempo.


Män som kämpar med en låg testosteronnivå tappar snabbare muskelmassa och går därför lättare upp i vikt. De orkar inte lika mycket som tidigare och rör sig mindre. Behovet för vila förstärks och den negativa spiralen eskalerar i relation till de fysiska förändringar som uppstår. Kort sagt – män med låg testosteronnivå börjar ofta byta ut sina magmuskler mot fett.

Män som kämpar med låg testosteronnivå kan visa mindre intresse för att delta aktiviteter på fritiden och tycker att det är jobbigt att sätta sig in i nya saker.

Män som kämpar med låg testosteronnivå är inte så intresserade av sex längre. Det känns oftare som något jobbigt, en plikt, som man inte längre känner samma glädje inför. Många kan tänka att de nu har passerat höjdpunkten i livet och låter sig istället förfalla och hänge sig åt ”ålderdomen”.

Det har visat sig att träning – och då särskilt styrketräning – kan påverka testosteronnivån positivt. Mindre stress och mer sömn kan också bidra till en bättre hormonbalans. Men ofta är det inte så lätt att komma ur en negativ spiral, och då är det bra att få en extra kick som hjälp.

Maxulin® innehåller ingredienser som kan hjälpa dig att reducera de negativa effekterna av en lägre testosteronnivå.

 Nu kan du testa till halva priset här.

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män. Starta nya året på bästa sätt med Maxulin®. Du får 52% rabatt på första leveransen. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning