Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX_LOTTERY2_0423_1140x700.jpg

Jubileum

Sedan 2013 har Maxulin varit en pålitlig följeslagare för tusentals män runt om i Europa som har kämpat med sjunkande testosteronnivåer och de besvär som kan följa med det. Vi är stolta över att ha kunnat ge många av er den extra boosten ni behöver i vardagen eller under träningen.

Nu när Maxulin firar 10 år, vill vi fira tillsammans med våra uppskattade Maxulin-kunder genom en rad evenemang och erbjudanden under året, inklusive ett jubileumslotteri.

Dragningar vid 2 tillfällen under året

Vi kommer att lotta ut ett antal fina och användbara priser vid två tillfällen under året. Dragningarna kommer att äga rum den 15 juni och 7 december. För att delta behöver du inte göra något särskilt utöver att ha ett aktivt abonnemang på Maxulin vid tidpunkten för respektive dragning.

Vi ser fram emot att fira tillsammans med er, och önskar er lycka till i lotteriet!. Lotteriet är nu avgjort och ni kan se vinnarna längre ner på sidan.

Villkor för Maxulins jubileumslotteri hittar ni HÄR!


Nedan finns en lista över priserna som kommer att delas ut bland våra Maxulin-kunder under året.

Bli Grill-Kung i sommar med denna monstergrill!

eb238e08-f596-49a0-b4f1-e5c4b5bdacc1.jpg

En högkvalitativ grill är en dröm för många grill-entusiaster som söker den ultimata grillupplevelsen. Komodo-grillen från The Bastard är ett utmärkt val för den som eftersträvar det bästa i hemmet och möjligheten att laga mat till upp till 10 personer samtidigt. Med The Bastard Large Urban kan du långsamt laga mat, panorera, baka, röka och grilla. Möjligheterna är oändliga! 

Med en imponerande design och högsta kvalitet i utförande är denna grill ett verkligt mästerverk. Den är också oerhört stilren, vilket gör att den sticker ut i mängden. Grillen är känd som "Bastard" och det finns goda skäl för det.

Här är några av de fantastiska funktionerna hos denna grill:

 • Varumärke: The Bastard Urban Large
 • Funktioner: Rymlig keramisk kamado-grill som kan laga mat, baka, röka och grilla. 
 • The Bastard har unika isolerande egenskaper för långsam matlagning, rökning och pizzabakning.
 • Tillbehör: Ställning, termometer, gjutjärnsspjäll, kolkorg i rostfritt stål.
 • Se film: HÄR!
 • Värde - 19 990 kr/st

 

Baka dina egna pizzor supersmidigt– året runt!

MX_PIZZA_0423_1140x700.jpg

De senaste åren har pizzaugnar blivit mycket populära. Det är inte svårt att förstå varför, det är svårt att slå en egenbakad pizza och dessa ugnar är enkla att använda vilket gör att man kan börja baka snabbt. Mustangs pizzaugn är idealisk för familjer som vill ha en enkel lösning för fredagspizzan, eller för de som vill ta med ugnen på utflykter till parken eller stranden. Med bara en gasbehållare kan du enkelt laga pizza med olika ingredienser och släppa loss din kreativitet.

Specifikationer:

 • Varumärke: Mustang
 • 5,6kw, kan bli upp till 500 C*
 • Drivs med gasol (ingår ej)
 • Se film: HÄR!

Värde - 2995 kr/st

 

Stilren kylväska i skinn!

545c4fe3-8dbc-4d5f-8d80-5a9aeb5c5ebc.jpg

Vem vill egentligen släpa runt på en tråkig och opraktisk kylväska när man ska på en picknick eller fest? Med en snygg kylväska i skinn från Carlos behöver du inte oroa dig för att skämma ut dig längre. Denna väska är verkligen ”spot on” - den är utformad som en stilren och trendig väska som du kan bära med dig oavsett om det är på festen eller i vardagen. Kylväskan har ett rymligt kylfack på hela 30 liter och smidiga fack med blixtlås på sidorna för att förvara tillbehör. Dessutom är den bekväm att bära på ryggen eller i handtaget, vilket gör den både elegant och praktisk.

Specifikationer:

 • Varumärke: Carlos
 • Volym: 30 liter

Värde – 2999 kr/st

Vinnare första dragningen!

Grill Pierre Filipsson Sverige

Pizzaugn Kauko Heikkinen Finland

Pizzaugn Dušan Gašparík Slovakien               

2xKylväskor Kai Kahapää Finland

2xKylväskor Martti Talikainen Finland       

Vinnare andra dragningen!

Grill Hans Åke Kjellberg Sverige

Pizzaugn Nicklas Strömberg Finland

Pizzaugn Paavo Hietalahti Finland

2xKylväskor Ingemar Mann Sverige

2x Kylväskor Karel Duchek Tjeckien

 


Maxulin -  har hjälpt män i 10 års tid

För tio år sedan var kännedomen om Andropaus (ett tillstånd orsakad av sänkta testosteronnivåer) bland män relativt låg. Den manliga övergångsåldern var ett ämne som inte diskuterades öppet, och att ta upp detta kunde vara pinsamt för många män.

Maxulin var en av de första att introducera ett kosttillskott för just detta tillstånd, men det var en utmaning att lansera produkten på grund av den rådande tystnaden kring ämnet.

Men genom att öppna upp diskussionen om detta ämne och hur man kan behandla det, har Maxulin kunnat hjälpa män över 30 år att hantera de negativa effekterna av sjunkande testosteronnivåer.

Även om det har varit en utmaning, har Maxulin blivit en succéhistoria. Under de senaste tio åren har flera hundratusen män i Europa använt Maxulin för att leva ett mer aktivt och kvalitativt liv.

Vi på Maxulin är stolta över vad vi har uppnått under dessa tio år, och vi vill fira denna milstolpe med våra kunder genom evenemang, specialerbjudanden och ett jubileumslotteri under 2023.

Samtidigt kommer vi att fortsätta vårt uppdrag att främja manlig hälsa och diskutera manlig övergångsålder - vi hoppas kunna hjälpa många män under många år framöver med vårt kosttillskott Maxulin.

Kunder om Maxulin

Se fler kundhistorier