Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

peter_ute_vår_2024_1203x843.jpg

Peter (60) "jag har mer ork och energi"

"Mitt tips är att ändra sin vardag och lyssna på kroppen. Träning behöver inte vara långa pass på gymmet, utan all träning över 15 minuter är bra."

I dagens samhälle är stress och överbelastning av kroppen en vanlig företeelse. Många män kan ofta känna sig trötta och utmattade. Men vad gör man för att få tillbaka den där gnistan man en gång hade? Maxulin är speciellt utformad för män, och har fått allt fler följare på senare tid. En av dem är Peter Mattson från Östersund.

Mer energi och kraft med Maxulin!

Reducera de negativa konsekvenserna av en lägre testosteronnivå med Maxulin. Beställ nu till förmånligt pris!

Peter är en 60-årig lastbilschaffis som arbetar natt och som har känt sig orkeslös under en längre tid. För fem år sedan började han använda Maxulin och hans liv förändrades. Efter sex till åtta veckor började han märka en skillnad, och idag upplever han sig själv som sprudlande och full av energi. Det är inte bara hans egna upplevelser, utan också hans kollegor och vänner som har märkt av förändringen.

Vi träffar Peter på en av hans lastplats i Östersund, där han håller på att lasta av varor från sin lastbil. Han verkar i fullt arbete, och det är svårt att tro att han är 60 år gammal. Han berättar för oss om hur Maxulin har förändrat hans liv.

"Jag har tidigare varit slarvig med maten trots att jag har tränat i hela mitt liv, och hoppat över frukost och lunch. Men i samband med att jag började med Maxulin har jag blivit mycket bättre på att äta regelbundet och äta rätt. Jag upplever mig själv som gladare och mer energisk, och det märks även på mitt arbete. Jag har ork och energi även under natten, när jag annars brukar känna mig trött."

Peter berättar också att hans arbetsgivare är noga med att han ska genomgå årliga läkarundersökningar på grund av hans tunga arbete. Men några problem med hälsan. Det har inte Peter Mattsson.

"Jag rekommenderar verkligen Maxulin till alla män som känner sig orkeslösa och önskar att dom hade mer energi i livet. Det har verkligen gjort underverk för mig och mina vänner. Alla har upplevt en ny energi och livskraft.

Vad skulle du ge för tips för män som känner att dom har tappat gnistan i livet?

Mitt tips är att ändra sin vardag och lyssna på kroppen. Träning behöver inte vara långa pass på gymmet, utan all träning över 15 minuter är bra."

Vi frågar också Peter om hans upplevelse av Maxulin under den tid då han gjorde ett uppehåll.

"Jag slutade med Maxulin i några månader, men kände verkligen av skillnaden. Jag var hängigare och hade mindre energi, så jag började med Maxulin igen. Den här gången tog det bara några veckor innan jag kände av resultatet igen."

Maxulin är en produkt som har fått allt fler följare på senare tid, och det är lätt att förstå varför.

Du kan nu testa Maxulin i 6 veckor till kampanjpris. Ingen förskottsbetalning och ingen bindningstid.

Maxulin är ett kosttillskott som är utformat för att hjälpa män över 35 år att bibehålla en stark och maskulin känsla genom hela livet. Maxulin innehåller en kombination av zink, magnesium, vitamin b6 och fenugreek som kan hjälpa till att bibehålla energinivån och främja en hälsosam kropp. Genom att använda Maxulin i kombination med en aktiv livsstil och en varierad kost kan du uppnå bästa möjliga resultat för din hälsa och välbefinnande, precis som Peter.

 

 

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män; magnesium, zink, vitamin B6 och fenugreek. Testa nu till sommarpriset och betala endast 99kr för din första leverans. Du får rabatt på första leveransen. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Kunder om Maxulin

Se fler kundhistorier

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning