Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX_Peter_122528_1140x700.jpg

Peter (58): Maxulin satte fart på mig

Två långa år störda av pandemi har tagit energi hos många. Peter Mattsson, 58, undvek gymmet på grund av smittorisken och tog också ett uppehåll med Maxulin. Men sedan ett par veckor är kosttillskottet återigen en del av hans rutin. – Redan efter en kort tid kände jag skillnad, säger han.

Det har varit ett par minst sagt annorlunda år där vi fått göra en hel del justeringar i våra liv. 58-årige Peter Mattsson i Östersund är en av dem som upplevt en tuff tid. För honom har styrketräning på gym varit en stor del av livet under 40 års tid, men under pandemin har han hållit sig undan gymmet för att undvika smittspridningen.

Kom igång med Maxulin

Maxulin är ett kosttillskott för män, specialutvecklat för att reducera besvär som följer av en sjunkande testosteronnivå. Maxulin innehåller magnesium, vitamin B6 och fenugreek.

Before 419,00 SEK 198,00 SEK *

*
KAMPANJ - Du får första leveransen för under halva priset! Beställ nu och du betalar endast 198 SEK för din första leverans. Löpande leveranser var 6. vecka som kostar 419 kr inkl. porto. Ingen bindnings- eller uppsägningstid.

– Folk torkar ju av efter sig och så där men det har ändå inte känts bra att gå dit, säger han.

Den senaste tiden har Peter Mattsson också haft ett uppehåll med Maxulin, ett kosttillskott som varit en del av hans vardag i fyra år.

Ingredienserna i Maxulin hjälper till att reducera de negativa konsekvenserna av en sjunkande testosteronnivå, något som drabbar män när de passerat 35 års ålder. Det kan bland annat leda till att man känner sig trött, sliten och uppgiven.

– Jag är en explosiv människa, jag går bara in och kör på gymmet. Men det känns ju i kroppen att man blir äldre.

Men Maxulin startade mig något enormt, säger han.

Ingredienserna i Maxulin kan bland annat bidra till att upprätthålla kroppens energinivå och muskelfunktion och för Peter Mattsson blev effekten stor.

– Jag märkte en markant skillnad. Jag, var både gladare och piggare. Det satte fart på mig, säger han.

Under våren har Peter Mattsson kunnat återvända till gymmet, och nu har han även börjat med Maxulin igen.

– Redan efter kort tid märkte jag skillnad. Jag har mer energi och mår mycket bättre. Maxulin är ett komplement som funkar för mig och nu hoppas jag komma tillbaka i samma gängor igen, säger han.

 

Kunder om Maxulin

Se fler kundhistorier

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning