Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX - article 1140x700 - tor.jpg

Tor (70): Så håller jag min kropp stark

Tor Christiansen är 70 men ser inte sig själv som så gammal. Han äger och driver en eventbyrå, och jobbar i en bransch där man måste ha mycket energi. Det är därför viktigt för honom att hålla sig i form, både i kroppen och i huvudet. För att bevara en stark kropp och reducera åldersrelaterade problem tar Christiansen kosttillskottet Maxulin®.

– Jag är 27 år i huvudet. Därför är det viktigt för mig att kroppen också hänger med, även om jag blivit äldre, säger han.

– Eftersom jag känner mig ung i sinnet klarar jag inte alltid av att inse att jag är lika gammal som andra 70-åringar. När jag möter personer i samma ålder tänker jag ofta att det är betydligt äldre än vad jag är – men det är ju bara för att jag inte kan vänja mig vid tanken att jag faktiskt har passerat 70 själv.

Mindre man med åren?

Forskning visar att testosteronnivån är som högst i 20-årsåldern. Den sjunker naturligt med åldern. Detta kan göra att man känner sig mer sliten och slappare i kroppen och får mindre energi. Många känner helt enkelt sig mindre manliga och virila.  När testosteronnivån sjunker ger det en del besvär men dessa kan man faktiskt göra något åt. Det har Tor gjort. Han är aktiv, försöker äta nyttigt och investerar i sin hälsa genom att ta kosttillskottet Maxulin®.

Investering i egna hälsan

Tor Christiansen tar Maxulin® för att reducera de negativa konsekvenserna som kommer med en sjunkande testosteronnivå – Maxulin® ger mig en extra försäkring, säger Christiansen entusiastiskt.

– Jag vill behålla muskelfunktionen och hålla mig smidig. Jag har det toppen när jag kan hålla på med vattensport i alla former, och använder också en del av fritiden till att köra radiostyrda flygplan på nerlagda flygfält – det är faktiskt en fysiskt krävande hobby. Detta är aktiviteter som är viktiga för mig, och som jag vill hålla på med även i framtiden

– Jag vill också framstå som attraktiv för det andra könet. Sexlivet är ju minst lika viktigt som när man faktiskt var 27 år, avslutar han.

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män; magnesium, zink, vitamin B6 och fenugreek. Testa nu till sommarpriset och betala endast 99kr för din första leverans. Du får rabatt på första leveransen. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning