Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX - article 1140x700 - sigbjørn.jpg

Sigbjørn (48): Jag har fått mer energi och livslust

Som singel, småbarnsfar och med ett krävande jobb, är vardagen hektisk för Sigbjørn Eliassen (48). Efter en lång period med låg energinivå och lite träning, gjordes ett val – ett val som gett honom humöret, energin och livslusten tillbaka.

 Innan tränade jag fyra gånger i veckan, men så gick jag igenom en skilsmässa som krävde mycket tid och kraft. Jag kände mig sliten, allt var jobbigt, till och med att gå ut med vännerna. Jag sökte på nätet för att hitta möjliga lösningar på problemet.

Testosteronnivån minskar med åldern

Det verkade som om besvären kan skyllas på minskad testosteronnivå. Efter att man fyller 35 så börjar nämligen testosteronnivån att sjunka hos alla män, och detta kan vara orsaken till att man känner sig trött och nedstämd.

– Jag visste att män också upplever en slags övergångsålder i 40-års åldern. Testosterontillskott var inte ett alternativ, så jag valde bland naturliga lösningar och kosttillskott. Valet blev att börja äta Maxulin för att produkten innehåller magnesium och zink som är bra för att upprätthålla en normal muskelmassa och normal testosteronnivå. 

Märkte snabbt effekt

– Som naturlig skeptiker hade jag inte så stort hopp om att kosttillskottet verkligen skulle ändra min vardag, men jag blev positivt överraskad. Jag hade aldrig trott att jag skulle märka en förändring redan första månaden. Jag fick gradvis mer energi, och har fått mycket mer ork som jag använder både på jobbet och tillsammans med mina barn.

Noga utvalda ingredienser för män

För att kunna reducera de negativa effekterna av sjunkande testosteronnivå är Maxulin sammansatt av noga utvalda ingredienser som är bra för män. Huvudingrediensen är ett extrakt från den naturliga örten fenugreek.

-Detta är det första kosttillskottet som jag med säkerhet kommer fortsätta med. Det känns sunt, kropp och knopp fungerar jättebra, och jag känner mig pigg och alert. Jag vet att det inte är en mirakelkur, man måste äta bra och röra på sig i tillägg. Energin jag har fått har också resulterat i att jag orkar träna igen.

Sigbjørn kan också berätta att vännerna är glada att han orkar vara med igen, I tillägg har de kommenterat att det inte har saknats komplimanger från det motsatta könet.

-Den positiva spiralen jag är inne i ger uppenbart effekt på flera områden, säger Sigbjørn.

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män; magnesium, zink, vitamin B6 och fenugreek. Testa nu till sommarpriset och betala endast 99kr för din första leverans. Du får rabatt på första leveransen. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning