Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX_Kronberg_hurdles_1140x700_0821.jpg

Robert (47): Jag har fått den extra kicken

När man blir äldre kan det kan vara svårt att hitta energi till allt som hör livet till. Förre friidrottsstjärnan Robert Kronberg testade kosttillskottet Maxulin och märkte skillnad. – Nu har jag kraft att både träna hårt och ta hand om företag och familj, säger han.

Det är mycket som händer i kroppen redan från 30-årsåldern.. Många börjar att känna sig äldre och mindre attraktiva, får sämre resultat av träning och blir lättare irriterade över små saker. Musklerna och styrkan är inte heller längre vad den varit och vanliga vardagssysslor kan plötsligt kännas tuffa.

Robert Kronberg, 45, är vår främsta häcklöpare genom tiderna och har levt ett liv som krävt mycket energi. Sedan friidrottskarriären tog slut har han fortsatt att träna på hög nivå, samtidigt som han nu driver ett företag med fokus på personlig träning och arbetsmiljö. Utöver det lever han också familjeliv med barn och hus att ta hand om. Han medger att orken avtagit de senaste åren.

Mer kraft och energi med Maxulin®!

Kampanjerbjudande! Beställ Maxulin® och få första paketet billigare än halva priset.

– Det är ingen rolig känsla att känna att man blir äldre. Jag vill ha energi att göra de saker jag alltid gjort och därför började jag att titta efter tillskott för hjälpa mig få mer energi, säger han.

Kosttillskottet Maxulin är skräddarsytt för män med ingredienser som kan reducera de negativa konsekvenserna som kommer med åren. Till exempel innehåller det Vitamin B6 som reducerar trötthet och utmattning. Robert Kronberg testade och har känt skillnad i kroppen – både på gymmet och i det vanliga vardagslivet.

– Jag har fått den där extra kicken som behövs för att orka med tuff träning och ett krävande jobb och ändå komma hem till familjen med energi, säger han.

Få ut mer av din träning med Maxulin!

Beställ nu och få det första paketet för under halva priset! 

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning