Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX - article 1140x700 - peter with brick wall.jpg

Peter (58): Nu har jag kickat igång livet igen

När Peter Mattsson fyllde 55 år kände han hur kroppen förändrades och han började känna sig sliten och uppgiven. Han bestämde sig för att testa Maxulin och efter tre veckor märkte han en markant skillnad. – Nu har jag kickat igång livet igen, säger 57-åringen.

Många män upplever att de blir tröttare med åren. Energinivån dalar och kroppen känns inte längre som den brukar. Det var precis vad som hände Östersundsbon Peter Mattsson.

Trots att han levt ett aktivt liv, med mycket träning och motion, kände han tydligt hur kroppen förändrades när han fyllde 55 år.

– Jag började känna mig trött, sliten och uppgiven, säger han.

Att män tappar kraft och energi när de blir äldre är inget ovanligt. Testosteronnivån i kroppen sjunker naturligt med åldern och kan bland annat leda till sämre välmåend och nedsatt muskelstyrka. Peter Mattsson bestämde sig för att testa kosttillskottet Maxulin, som hjälper till att reducera de negativa konsekvenserna av en sjunkande testosteronnivå. Redan efter tre veckors användande märkte han en tydlig skillnad i kroppen.

Mer kraft och energi med Maxulin®!

Kampanjerbjudande! Beställ Maxulin® och få första paketet billigare än halva priset.


– Mitt välmående blev bättre. Jag märkte en markant skillnad.  När jag fick mer energi så påverkade det mitt humör och folk i min närhet upplevde mig mycket gladare, säger Peter Mattsson.

Nu har det gått ett halvår sedan Peter Mattsson började med Maxulin och han menar att livet börjat om igen. Utöver det dagliga välmåendet ser han resultat i andra delar av vardagen.

– Jag har fått en rejäl puff på gymmet och är fruktansvärt stark. Det var så jag märkte skillnad till en början. Även träningen gick bättre och jag kunde lägga till mer vikt när jag körde bröstpress, säger han.

58-åringen har även varit aktiv inom dragracing sedan mitten på 80-talet och har bland annat kört EM 2012. För ett par år sedan sålde han av grejerna men nu har han byggt en ny cykel och börjat köra igen. Och det krävs en del styrka för att kunna hålla på med denna fartfyllda sport.

– Jag har en maskin med 400 hästkrafter. Det går i 300 km/h så då gäller det att hålla i sig, säger Peter Mattsson.

Han har rekommenderat Maxulin till vänner och kolleger och också fått med sig några på tåget.

–  Nu har jag kickat igång livet igen! Det dagliga välmåendet är helt fantastiskt och det är ingen som tror att jag är 58 år, säger Peter Mattsson.

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män; magnesium, zink, vitamin B6 och fenugreek. Testa nu till sommarpriset och betala endast 99kr för din första leverans. Du får rabatt på första leveransen. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning