Behöver du hjälp? Ring oss 0770 – 720 780 (08:30 – 16:30 vardagar)!

MX_Peter_Mattson1-close_0821_1140x700.jpg

Peter, 58, har märkt stor skillnad med Maxulin: ”Det är jag mest lycklig över”

Det har snart gått två år sedan Peter Mattsson, 57, började med Maxulin. I sitt jobb som lastbilschaufför nattetid har han stor nytta av att nu känna sig piggare. – Det är det som räddar mig på nätterna, säger han.

Det är inte ovanligt att män börjar känna sig trötta när de kommer upp i åren. Den manliga kroppens testosteronnivå sjunker naturligt från 35-årsåldern och det påverkar bland annat energin, förbränningen och muskelmassan. 

Mer energi och kraft med Maxulin!

Reducera de negativa konsekvenserna av en lägre testosteronnivå med Maxulin. Beställ nu till förmånligt pris!

58-årige Peter Mattsson i Östersund är en av dem som fått uppleva hur kroppen förändrats. Han har levt ett aktivt liv med ett fartfyllt arbete och mycket styrketräning men när han fyllde 55 år började han känna sig sliten och uppgiven. Via en annons kom han i kontakt med kosttillskottet Maxulin och bestämde sig för att testa. Efter bara några veckor märkte han en tydlig skillnad.

– Mitt välmående blev bättre. Jag märkte en markant skillnad. När jag fick mer energi så påverkade det mitt humör och folk i min närhet upplevde mig mycket gladare, säger han.

Sedan dess har Maxulin varit en rutin i Peter Mattssons liv. Han börjar varje dag med en tablett och är fortsatt mycket nöjd med effekten. Han lyfter fram de skillnader han känner i sitt arbete.

– Jag kör lastbil på nätterna, börjar klockan 15 och slutar 5 på morgonen. Jag åker runt en hel del och träffar mycket folk på nätterna så det är en stor fördel för mig att vara pigg och glad. Det är det som räddar mig, säger han och fortsätter:

– Men jag hade ett uppehåll på ett par månader under hösten.

Märkte du någon skillnad?

– Ja faktiskt, energinivån sjönk. Sedan började jag igen och efter någon månad kände jag att jag var tillbaka.

Vad upplever du som den bästa effekten av Maxulin?

– Energin. Jag känner mig piggare på jobbet. Det är det jag är mest lycklig över. Träningen och resultaten av den får man för att man har tillräckligt med energi till träningen. Det är liksom en länk i kedjan, säger Peter Mattsson.

Kom i gång med Maxulin!

Maxulin® innehåller ingredienser som är skräddarsydda för män. Starta nya året på bästa sätt med Maxulin®. Du får 52% rabatt på första leveransen. Få tillbaka kraft och energi.

Läs mer!

Maxulin innehåller

  • Fenugreek - Bidrar till att upprätthålla normal glukosmetabolism
  • Zink - Bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer och normal fruktbarhet och reproduktion
  • Magnesium - Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning
  • Vitamin B6 - Bidrar till att reducera trötthet och utmattning