Denna produkten gav mig kraften tillbaka!

Det sker något med män när de blir äldre och inte alla vet att anledningen kan vara en sjunkande testosteronnivå.

I 40-årsåldern märkte jag gradvis att jag orkade mindre och blev tröttare, både i kropp och huvud. Jag spenderade mer och mer tid i soffan och det gillade jag inte.

Jari Karjalainen (50) är artist och medieproducent och lever ett hektiskt liv både på jobb och privat. Han är i behov av att ha energi för att kunna prestera maximalt.

Testa till halva priset. Beställ här!

Inte alla vet att mäns testosteronnivå börjar att sjunka från 35-årsåldern, och att detta kan leda till en reducerad energinivå, minskad muskelmassa och sämre träningseffekt. Det är därför viktigt att fortsätta vara aktiv, träna styrka och äta sunt. Det är lättare sagt än gjort när man har en hektisk vardag.

Jag gillar fart och spänning och det är viktigt för mig att vara aktiv och hålla mig i form, även efter att jag fyllt 60. Efter att jag började med Maxulin har jag fått kraften tillbaka! Nu har jag energi till att hålla på med mina hobbies – tillbringa tid i sommarstugan, hoppa fallskärm och jag har till och med fått fart på min träning. Jag känner mig helt enkelt mycket piggare.

En sjunkande testosteronnivå kan ge en del besvär. Dessa besvär kan man göra något åt. Maxulin® kan bidra till att reducera de negativa konsekvenserna av en sjunkande testosteronnivå.

Testofen® kan öka andelen fritt testosteron

2016 utfördes en dubbelblind, randomiserad och placebokontrollerad studie på 120 män för att undersöka effekten av Testofen®. Deltagarna fick antingen 600 mg Testofen® varje dag i 12 veckor eller placebo. Gruppen som fick Testofen® upplevde en positiv effekt på åldersrelaterade besvär och upplevde bland annat ökade energinivåer och mer lust. Både totalt testosteron och fritt testosteron blev mätt till att vara innanför normalområdet efter 12 veckor, en möjlig förklaring är att mer testosteron var tillgänglig i form av fritt testosteron. Kosttillskottet Maxulin® är specialutvecklat för män och innehåller lika stor dos Testofen® som i studierna, dessutom innehåller produkten Zink, B6 och Magnesium.

Testa till halva priset. Beställ här!

Studie visade ökad energi, muskelstyrka och prestation

Vid regelbundet intag av Maxulin®, kan man uppleva mer energi, berättar Nina Angell, marknadsansvarig för Maxulin®. –Ingredienserna i kosttillskottet har solida studier bakom sig. Alla studierna är publicerade i erkända medicinska tidsskrifter. Läs mer om studierna här.

En sjunkande testosteronnivå kan ge en del besvär. Kosttillskottet Maxulin® är utvecklat för att män skall kunna känna sig starka och maskulina genom hela livet. Ingredienserna i Maxulin® kan bidra till ny kraft och energi, förbättrad muskelmassa och mer lust.

Testa till halva priset. Beställ här!

Maxulin® innehåller

Fenugreek:

  • förbättrar utvecklingen av muskelmassa
  • bibehåller förbränningen (glukosemetabolismen)

Zink bidrar till att:

  • bibehålla normal testosteronnivå
  • bibehålla normal fruktbarhet och reproduktion

Vitamin B6 bidrar till att:

  • reducera trötthet och utmattning

Magnesium bidrar till:

  • normal muskelfunktion
  • normal energiomsättning (forbränning)

 

×