Tips och inspiration med ”The Vintage Athlete”

Träning och hälsa är viktigt genom hela livet – samtidigt är det lätt hänt att det inte prioriteras med åren. Hur lever man egentligen ett långt och hälsosamt liv? Det blev startskottet för Youtubekanalen The Vintage Athlete av före detta landslagsspelaren Karl Corneliusson.

  • The Vintage Athlete är en idé om att man kan välja att utvecklas hela livet även när det gäller träning, prestation och hälsa, säger Karl Cornelliusson.

Den före detta ytterbacken i svenska landslaget deltog i flera VM-kvalmatcher under sin landslagskarriär i början av 2000-talet. Därefter har han bland annat spelat i Napoli.

Även om han inte längre spelar på professionell nivå ser han fortfarande sig själv som en atlet. Och han menar att alla kan vara atleter – oavsett var i livet man befinner sig.

  • Att vara en atlet är att träna med ett syfte att bli bättre.Jag definierar mig som en atlet trots att jag inte längre är en ung man.

Med Youtubekanalen vill Corneliusson inspirera och väcka träningslust. Avsnitten kommer gästas av intressanta och kända profiler som delar med sig av sin träning, bakgrund och bästa lärdomar för att må bra och kunna prestera!

Du hittar Youtube kanalen ”The Vintage Athlete” här!

Även om Corneliusson hoppas att inspirera människor i alla åldrar med sin kanal tror han att de som är 40 plus kommer ha störst nytta av samtalen.

  • När man blir äldre måste man vara ännu smartare eftersom livspusslet och kroppens förändringar gör att man måste göra rätt saker för att få resultaten man vill uppnå. Kroppen är inte lika förlåtande och klarar inte av att belastas maximalt lika ofta som tidigare.

Trots tips och inspiration kan det vara svårt att hitta orken till träning. Med åren är det inte ovanligt att man känner sig i sämre fysisk form, blir trött och sliten och har mindre energi till träning och aktiviteter.

Du hittar Facebook gruppen för ”The Vintage Athlete” här!

För medelålders män kan en bidragande orsak vara minskad testosteronnivå. Men med kosttillskottet Maxulin kan man få mer kraft, energi och till och med en förbättrad muskelstyrka. Man kan helt enkelt förbättra sin träningseffekt med Maxulin.

Testa Maxulin till halva priset. Beställ här!

I ett samhälle där vi lever allt längre tycker Corneliusson att det blir otroligt viktigt att investera i sin hälsa och träning.

  • Det är viktigt både för vår egen del samt för samhällsekonomin. Det är viktigt att vi tar hand om oss själva och gör vad vi kan för att leva hälsosamt. Ska vi kunna leva innehållsrika liv är det viktigt att vi orkar leva!
×